Wellness in Twente 

GEEN HAAST… IN TWENTE

Het authentieke Twente is dé plek voor genieten, ontmoeten, proeven en inspiratie opdoen. Een plek voor jezelf. Kom tot rust met onze individuele en groepswellness.

masseren-in-de-natuur-van-twente

Een massage in de Twentse natuur

AYURVEDISCHE MASSAGE

Een volledige massage, waarbij ook het hoofd wordt gemasseerd. Ook worden er warme kruiden oliën gebruikt, een weldaad voor lichaam en geest. Door de natuurlijke oliën kom je tot rust.
Je kunt bij iedere Droste’s boerderijlodge via het boekingsformulier een massage boeken.

Genieten op maat

Spa Boerderij

Bij de Spa Boerderij van de familie Steggink worden behandelingen gegeven die in verschillende arrangementen zijn samengebracht. Tijdens je eigen intake stemmen we het arrangement persoonlijk op jou af.

Maak kennis met onze massagetherapeut

Astrid nienhuis

Wij mensen hebben een sterke behoefte aan ontspanning en aanraking. Ayurveda is een 5000 jaar oude wijsheid. Een wijsheid die de grondigheid van het masseren laat voelen en ervaren. De aandacht en de kundigheid waarop ik masseer resulteert in vitaliteit en ontspanning. Dit is de kern van mijn aanpak!

Ayurvedic nutritionist

Maak Kennis met Esther Droste

Ik ben er van overtuigd dat goed eten steeds belangrijker gaat worden voor ons welbevinden. Het aspect voeding zal altijd dynamisch blijven, ik ben dan ook nooit uitgeleerd op dit gebied. Mijn kracht ligt in het adviseren en begeleiden van jouw persoonlijk leef- en voedingspatroon, met de Ayurveda als inspiratiebron. Ook geef ik lezingen voor groepen over dit onderwerp.

Ontdek het heerlijke ritme van het platteland. Bijzondere accommodaties, ingetogen luxe, echt en oprecht. De kracht van natuur en een ontspannen massage. Slow food & slow living. Dat is het Twente van Droste!
huur een fiets bij Drostes in Tubbergen

Huur een fiets bij Drostes

Logeer je in de Herberg en heb je zin in een fietstocht(je)?

Huur dan een fiets, e-bike, mountainbike of gravelbike bij Drostes. We delen graag de leukste routes met je. 

Je kunt er ook een lunchpakket bij boeken.

wandelen in Tubbergen bij Drostes

Weg van de gebaande paden

Wil je een paar dagen heerlijk genieten van de rust en natuur in Twente?

Dan hebben we een aantal leuke activiteiten die je bij je verblijf kunt bijboeken. Wat dacht je van bijvoorbeeld een wandeling over (een deel van) het Twentepad, mountainbiken (ook e-mountainbike) in het Springendal, gravelen over semi-verharde paden of paardrijden door de Twentse natuur. 

Drostes webshop

Bestel een heerlijk menu om thuis of in een Droste’s Boerderijlodge van te genieten.

In het Drostes Afhaalmenu vind je gerechten die thuis nog een kleine bereiding nodig hebben. Wanneer je de bestelling afhaalt, krijg je van ons een bereidingswijze mee, zodat je precies weet wat je thuis nog moet doen. Je kan elke dag tot 12 uur bestellen.

Droste’s Markt is momenteel gesloten.