Beleef Twente
Wellness

Het authentieke Twente is dé plek voor genieten, ontmoeten, proeven en inspiratie opdoen. Een plek voor jezelf. Voor iedereen die het dagelijkse écht even stil wil zetten. Kom tot rust met onze individuele en groepsprogramma’s. Je verblijf sluit hier perfect bij aan, want je logeert in een boerderijlodge: ‘ingetogen luxe’ ten top.

Even wat tijd voor jezelf

Kom genieten van het prachtige en rustige Twente en verwen jezelf met een heerlijke wellness behandeling. Onze boerderijlodges hebben diverse wellness mogelijkheden. De boerderijlodges in Nutter hebben een boerderij spa waar diverse behandelingen mogelijk zijn. En je kunt op alle locaties een ontspanningsmassage boeken.

Spa Boerderij

Aan de rand van het stadje Ootmarsum in het buurtschap Nutter ligt de Spaboerderij van de familie Steggink. Hier worden behandelingen gegeven die in verschillende arrangementen zijn samengebracht. Het doel hierbij is eerst langzaam opwarmen, de huid zuiveren en als laatst de huid optimaal te voeden. Tijdens je eigen intake gaan we het arrangement persoonlijk op jou afstemmen.

Meer informatie en reserveren

Ayurvedische lichaamsmassage

Een Ayurvedische lichaamsmassage (Abhyanga) is een volledige lichaamsmassage, waarbij ook het hoofd wordt gemasseerd. Voor een Ayurvedische lichaamsmassage worden warme kruiden oliën gebruikt, een weldaad voor lichaam en geest. De natuurlijke oliën beschikken over alle kwaliteiten die het luchtelement in het lichaam – dat veelal de oorzaak is van stress – weer tot rust kan brengen. Door je bewust te worden van wat je voelt, kunnen spanningen en stress verminderen en voel je je energieker.

Je kunt bij iedere Droste’s boerderijlodge via het boekingsformulier een massage boeken.

Boek een lodge met massage

Onze massagetherapeut

Ayurvedisch massage-therapeut Astrid Nienhuis

Na jaren in het bedrijfsleven te hebben gewerkt ben ik mij meer gaan verdiepen in de ontwikkeling en welzijn van de mens. Ayurvedisch massagetherapeut worden is een bewuste keuze. Wij mensen hebben een sterkte behoefte aan ontspanning en aanraking. Ayurveda is een 5000 jaar oude wijsheid. Een wijsheid die de grondigheid van het masseren laat voelen en ervaren. De aandacht en de kundigheid waarop ik masseer resulteert in vitaliteit en ontspanning. Dit is de kern van mijn aanpak! Mijn enthousiasme en passie krijgen sinds 2008 vorm in Ayurveda Salon Astrid.

Ayurvedic nutritionist

Ayurvedic nutritionist Esther Droste

Mijn achtergrond is hotelmanagement en ik heb heel wat jaartjes met veel plezier in verschillende hotels gewerkt – onder andere in Engeland. Ik keerde terug om samen met mijn partner zijn hotel in Tubbergen voor te zetten: Droste’s. maar er begon iets te kriebelen. Ik besloot een opleiding te volgen tot voedingsdeskundige. Ik ben ervan overtuigd dat goed eten steeds belangrijker gaat worden voor ons welbevinden. Mijn motto is dan ook: een beter leven door goed eten! Het aspect voeding zal altijd dynamisch blijven en ik ben daarom op voedingsgebied nooit uitgeleerd. Mijn kracht ligt in het adviseren en begeleiden van uw persoonlijk leef- en voedingspatroon, met de Ayurveda als inspiratiebron. Ook geef ik lezingen voor groepen over dit onderwerp.