Wellness in Twente 

GEEN HAAST… IN TWENTE

Het authentieke Twente is dé plek voor genieten, ontmoeten, proeven en inspiratie opdoen. Een plek voor jezelf. Kom tot rust met onze individuele en groepswellness.

masseren-in-de-natuur-van-twente

Een massage in de Twentse natuur

AYURVEDISCHE MASSAGE

Een volledige massage, waarbij ook het hoofd wordt gemasseerd. Ook worden er warme kruiden oliën gebruikt, een weldaad voor lichaam en geest. Door de natuurlijke oliën kom je tot rust.
Je kunt bij iedere Droste’s boerderijlodge via het boekingsformulier een massage boeken.

Massage van 90 minuten voor €99.

Maak kennis met onze massagetherapeut

Astrid nienhuis

Wij mensen hebben een sterke behoefte aan ontspanning en aanraking. Ayurveda is een 5000 jaar oude wijsheid. Een wijsheid die de grondigheid van het masseren laat voelen en ervaren. De aandacht en de kundigheid waarop ik masseer resulteert in vitaliteit en ontspanning. Dit is de kern van mijn aanpak!

>>Maak kennis met Astrid

 

Genieten op maat

Spa Boerderij

Bij de Spa Boerderij van de familie Steggink worden behandelingen gegeven die in verschillende arrangementen zijn samengebracht. Tijdens je eigen intake stemmen we het arrangement persoonlijk op jou af.

Ontdek het heerlijke ritme van het platteland. Bijzondere accommodaties, ingetogen luxe, echt en oprecht. De kracht van natuur en een ontspannen massage. Slow food & slow living. Dat is het Twente van Droste!
huur een fiets bij Drostes in Tubbergen

Huur een fiets bij Drostes

Logeer je in de Herberg en heb je zin in een fietstocht(je)?

Huur dan een fiets, e-bike, mountainbike of gravelbike bij Drostes. We delen graag de leukste routes met je. 

Je kunt er ook een lunchpakket bij boeken.

wandelen in Tubbergen bij Drostes

Weg van de gebaande paden

Wil je een paar dagen heerlijk genieten van de rust en natuur in Twente?

Dan hebben we een aantal leuke activiteiten die je bij je verblijf kunt bijboeken. Wat dacht je van bijvoorbeeld een wandeling over (een deel van) het Twentepad, mountainbiken (ook e-mountainbike) in het Springendal, gravelen over semi-verharde paden of paardrijden door de Twentse natuur. 

Paardrijden Droste's Tubbergen

PAARDRIJDEN MET ESTHER

Altijd al een buitenrit willen maken door de Twentse natuur te paard. Dit is mogelijk bij Drostes. Naast deze activiteit bieden wij meerdere activiteiten aan.

Deze en andere leuke activiteiten kun je bij je verblijf boeken. Bekijk al onze activiteiten.