"your countryside break!"

Drostes Twente
Boerderijlodges
Beuningen
(3x4 personen)
Delden
(4x4 en 1x8 personen)
Hezingen
(4x4 personen)
Nutter
(1x2 en 2x4 personen)
Mander
(2x5 personen)
*
(extra bed overal mogelijk)

Zoek en boek

Aankomst:

Verblijf:

Samenstelling gezelschapAfstand tot herberg: 21 KM

Dubbelinks Havezathe – Boerderijlodge (4 pers.)

De vier boerderijlodges liggen hier op een rij en hebben allemaal een klein terrasje buiten. Op de begane grond is de eilandkeuken en de zithoek met houtkachel. Ook bevindt zich hier de bedstede voor twee personen en de inloopdouche en het aparte toilet. Boven op de verdieping staat het tweepersoonsbed met daarnaast de whirlpool. Hier is ook een grote wastafel met spiegel.

Boek een verblijf Meer informatie

Dubbelinks Havezathe – Familielodge (8 personen)

Deze boerderij is onderdeel van landgoed Twickel in Delden. Op Dubbelinks Havezathe bevindt zich de familielodge geschikt voor 8 personen. Het leuke aan deze locatie is dat er op deze boerderij nog kleine dieren aanwezig zijn, zoals kippen en geiten.

Boek een verblijf Meer informatie

Afstand tot herberg: 18 KM

Erve Heerman Beuningen (overijssel) lodge eerste etage (4p)

Deze bijzondere lodge ligt als een houten zeecontainer op de oude balken van de voormalige stal. De lodge heeft een tweepersoonsbed met daarnaast de bedstede voor 2 personen. Een open badkamer met glazen douchecabine, bubbelbad en infraroodsauna. Daarnaast natuurlijk de goed uitgeruste keuken en de zithoek. Op en rond het erf zijn voldoende mooie plekjes om buiten te zitten.

Boek een verblijf Meer informatie

Afstand tot herberg: 18 KM

Erve Heerman, Beuningen (Overijssel) lodge begane grond (4 personen)

De lodge op de begane grond beschikt over een tweepersoonsbed met daarnaast de bedstede voor 2 kinderen. Er is een ruime badkamer met bubbelbad, inloop douche en infraroodsauna. Aan de voorkant de keuken en zithoek met grote schuifdeur naar het terras buiten

Boek een verblijf Meer informatie

Afstand tot herberg: 4 KM

Erve ‘t Vrielinck in Hezingen 4 personen

de 4 identieke lodges zijn gemaakt in de voormalige varkensstal. Elke lodge heeft een tweepersoonsbed met vrijstaand bad op de entresol. Beneden is de bedstede en de keuken met zithoek, evenals de wasgelegenheid met inloopdouche. Elke lodge heeft een terrasje.

Boek een verblijf Meer informatie

Afstand tot herberg: 7 KM

De Bolte – Boerderijkamer (2 personen, geen keuken)

Deze typisch Twentse boerderij is gelegen in Nutter, een buurtschap in het golvende landschap rond Ootmarsum. Hier zijn 2 identieke boerderijlodges gecreëerd en op de eerste verdieping bevindt zich de boerderijkamer. Deze 2 persoons lodge heeft geen keuken.

Boek een verblijf Meer informatie

Afstand tot herberg: 7 KM

De Bolte – Boerderijlodge (4 personen)

Deze typisch Twentse boerderij is gelegen in Nutter, een buurtschap in het golvende landschap rond Ootmarsum. Hier zijn 2 identieke boerderijlodges gecreëerd en op de eerste verdieping bevindt zich de boerderijkamer. Deze 4 persoons lodge heeft een keuken en bedstede. De lodge bestaat uit twee verdiepingen waarbij het btweepersoonsbed op de etage is samen met de badkamer. Beneden bevinden zich de keuken en de bedstede voor de kids

Boek een verblijf Meer informatie

Herberg

Boerderijlodges

Groepslocaties

Oerboerderij

Landschapkamers