De Herberg

Goed eten en slapen, ontmoeten

Tubbergen

  • 20 fijne kamers
  • Bistronomie met café
  • Biergarten in de zomer
  • Wintertuin met haardvuur in de winter

Oerboerderij

Samen jezelf zijn op een geweldige plek

De Lutte ( 20 personen )
met familie, vrienden of collega’s

Boerderijlodges

Stoer overnachten met je gezin

Beuningen( 3x4 personen )
Delden( 4x4 en 1x8 personen )
Hezingen( 4x4 personen )
Nutter( 1x2 en 2x4 personen )
Langeveen( 16 personen )
Mander( 2x5 personen)
*( extra bed overal mogelijk)

Landschapkamer

Even helemaal niets!

De Bölte
Nutter( 2 personen )
Drostes » Boerderijlodges

Geniet van het plattelandsritme!

In Twente komen op oude boerenerven steeds meer schuren of gedeeltes van boerderijen leeg te staan. Vaak op de meest mooie plekken! Samen met een aantal boeren heeft Harald Droste het boerderijlodge concept opgezet: kleinschalige luxe architectonische vakantieverblijven op bestaande boerenerven in vrijkomende schuren of gedeeltes van boerderijen. De boerderijlodges zijn geschikt voor met z'n tweeën of met het gezin. Op elke boerderij bevinden zich meerdere lodges. Sinds kort zijn er ook familieboerderijen geschikt voor een groep.

De leukste vakantie op het platteland!

Boek een lodge
Wanneer wilt u komen?
Hoe lang wilt u blijven?
Samenstelling gezelschapDroste's boerderijlodges

De boerderijen waar de boerderijlodges zijn gemaakt liggen op de mooiste plekken in Twente!

Elke boerderijlodge beschikt over een tweepersoonsbed en een bedstede als stapelbed voor twee personen.
Daarnaast heeft elke lodge een badkamer met moderne stortdouche en een vrijstaand bad, meestal met whirlpool. Elke lodge heeft een compleet uitgeruste keuken en een zithoek met haardkachel (enkele op hout en enkele op gas). Alle lodges hebben een terrasje, meestal voor de deur. Er is gratis Wifi aanwezig. De huurprijs is altijd inclusief opgemaakte bedden, handdoeken, eindschoonmaak, koffie en thee, vaatwastabletten, toiletpapier etc.

Groepen

Voor grotere gezelschappen is er op de boerderij Dubbelinks Havezathe in Delden een familielodge voor acht personen. Deze kan eventueel geboekt worden in combinatie met een gewone lodge (tot 12 personen maximaal).

In Mander kunt u de hele locatie Hof Veltkuper afhuren (maximaal 12 personen). Hier zijn twee lodges voor vijf personen en een extra keukenlodge met daarboven nog een kamer voor twee personen. In de keukenlodge kan met maximaal 12 personen gegeten worden. Buiten is heel veel ruimte voor u privé!

Erve 't Witte Veen gelegen tussen Langeveen en Manderveen is onze nieuwste aanwinst. De boerderij heeft een woonkeuken met ruime zithoek met kachel. De boerderij beschikt over zes slaapkamers met in totaal 17 slaapplaatsen. De boerderij ligt midden tussen de weilanden en er is geen verkeer. Kinderen kunnen dus vrij spelen buiten. Er is veel vrijheid, frisse lucht en groen is aanwezig!

Erve Middelkamp "De Oerboerderij"  in De Lutte is een groepsaccommodatie voor groepen tot 20 personen. Hier zijn 7 tweepersoons- en 6 éénpersoonskamers in één boerderij. De boerderij heeft een professionele keuken  met enorme picknicktafel en een gezellige woonkamer met houtkachel. Dit alles op een prachtige plek van Natuurmonumenten waar je ook geweldig buiten kunt verblijven!

 

Altijd het beste uit de buurt!

Bij Droste's restaurant werken we zoveel mogelijk met Twentse boeren die onze ingrediënten leveren. Zo worden onze biologische groenten verbouwd door Jan Niemeijer van het Groene Spoor uit Rossum (ov). Jan houdt van de grond en de dieren die er op leven. Stikstof en bestrijdingsmiddelen zullen nooit op zijn akkers gebruikt worden. Hij zorgt zelf voor een perfecte humus om zijn land te bemesten. De vleesrunderen voor Droste's staan op de boerderij van Peter oude Luttikhuis op wandelafstand van de herberg evenals  de Bunte Bentheimer varkens van De Feijterhof. Totale controle over de voedselketen

Droste’s herberg
Uelserweg 95
7651 KV Tubbergen
Telefoon (0546) 621 264
info@drostes.nl

Alles is hier echt, ook onze glimlach!

Twentepad, de leukste wandeling van Nederland

Het Twentepad loopt langs de herberg. Ideaal dus om een etappe van deze 3-daagse wandeling te lopen. Van de herberg tot het pittoreske Ootmarsum is het 18 kilometer.  U wandelt over de stuwwal van Ootmarsum met de Galgenberg en de Kuiperberg, door het dal van Mosbeek en door het Springendal waar het water uit de grond borrelt. Een hele afwisselende wandeling met beekjes, heidevelden, glooiingen, loof- en naaldbossen en met als toetje de aankomst in Ootmarsum met zijn leuke terrasjes en galerieën. Daarna neemt u buslijn 64 die u weer tot voor het hotel brengt!