Beleef Twente

nieuws

Annuleringsvoorwaarden i.v.m. maatregelen omtrent Corona virus.

Aangepaste annuleringsvoorwaarden i.v.m. corona maatregelen 

Hallo allemaal,

Onze gasten zijn weer van harte welkom, bij de de boerderijlodges én in de Herberg in Tubbergen. Het voelt goed om onze gasten weer te mogen ontvangen. 

Uiteraard volgen we hierin de richtlijnen van het RIVM  met looproutes (als nodig) en andere afspraken. Momenteel gelden beperkingen voor groepen die niet uit een gezin komen. Deze regels zijn voortdurend in beweging, deze pagina wordt vaak bijgewerkt.  

Mocht het zo zijn dat onze lodges en Herberg moeten sluiten wegens maatregelen van (plaatselijke) overheid ontvangen onze gasten een voucher met geldigheid van een jaar vanaf aankomst. 

Vragen omtrent onze voorwaarden kunt u het best stellen per mail op info@drostes.nl.  Alle goeds en tot gauw!

Wat mag ik van mijn annuleringsverzekering verwachten.

Drostes Twente is expert in gastvrijheid. De expertise wat betreft reisverzekeringen laten we graag aan een ander over. Meer informatie hieromtrent is te vinden op deze websites:  

https://www.anwb.nl/verzekeringen/coronavirus

https://www.ohra.nl/blog/coronavirus-reisverzekering.jsp

Bovenal wensen wij u voorspoed en gezondheid toe.

Voor vragen neemt u contact met ons op via: info@drostes.nl.

 

Hartelijke groet uit Twente,

Harald Droste, Drostes Team

 

Lieve gasten,

Droste’s draait door!

De Herberg is gewoon geopend. De openbare ruimten zoals café en restaurant mogen we nog niet gebruiken maar we hebben op elke kamer een gezellig tafeltje gedekt en er ligt een menukaart om van te bestellen. Daarom zijn de kamers geschikt om in te ontbijten, dineren én ontspannen. Je kunt je gerechtjes (op kousevoeten) afhalen bij de keuken.

Onze boerderijlodges  hebben een eigen keuken en zijn gewoon te boeken. Gelukkig is wandelen, fietsen en genieten van het landschap niet verboden en zelfs gezond voor je.

Elke dag van de week kun je maaltijden bestellen om af te halen bij de herberg, óók als je niet bij Drostes verblijft via onze webshop.

Voor vragen is onze receptie te bereiken op 0546 621264 (tussen 9.00 en 17.00 uur) of per mail via info@drostes.nl

Hartelijke groet,  Harald Droste & team