Beleef Twente

nieuws

Annuleringsvoorwaarden i.v.m. maatregelen omtrent Corona virus.

Aangepaste annuleringsvoorwaarden i.v.m. corona maatregelen 

Hallo allemaal,

Onze gasten zijn weer van harte welkom, bij de de boerderijlodges én in de Herberg in Tubbergen. Het voelt goed om onze gasten weer te mogen ontvangen. 

Uiteraard volgen we hierin de richtlijnen van het RIVM  met looproutes (als nodig) en andere afspraken. Momenteel gelden beperkingen voor groepen die niet uit een gezin komen. Deze regels zijn voortdurend in beweging, deze pagina wordt vaak bijgewerkt.  

Mocht het zo zijn dat onze lodges en Herberg moeten sluiten wegens maatregelen van (plaatselijke) overheid ontvangen onze gasten een voucher met geldigheid van een jaar vanaf aankomst. 

Vragen omtrent onze voorwaarden kunt u het best stellen per mail op info@drostes.nl.  Alle goeds en tot gauw!

Wat mag ik van mijn annuleringsverzekering verwachten.

Drostes Twente is expert in gastvrijheid. De expertise wat betreft reisverzekeringen laten we graag aan een ander over. Meer informatie hieromtrent is te vinden op deze websites:  

https://www.anwb.nl/verzekeringen/coronavirus

https://www.ohra.nl/blog/coronavirus-reisverzekering.jsp

Bovenal wensen wij u voorspoed en gezondheid toe.

Voor vragen neemt u contact met ons op via: info@drostes.nl.

 

Hartelijke groet uit Twente,

Harald Droste, Drostes Team

 

Herberg

Boerderijlodges

Groepslocaties

Oerboerderij

Landschapkamers

Hallo allemaal,

De herberg ontvangt alweer enige tijd logiesgasten en vanaf 1 juni mag je ook weer dineren wanneer je geen hotelgast bent.

Vanwege het feit dat door de 1,5 meter policy de tafels veel verder uit elkaar moeten staan, we een maximum  aantal gasten mogen ontvangen en dat hotelgasten ook veelvuldig gebruik maken van het restaurant zijn de plekken voor niet-hotelgasten momenteel schaars.

Vandaar dat we voor het restaurant alleen telefonisch reserveringen aannemen en online boeken even niet mogelijk is! ( Tip: op zondag hebben we altijd weinig hotelgasten en dus meer plek voor niet-hotelgasten!)

Hotelgasten raden we aan om via onze site een kamer met half-pension te boeken (3 gangen a la carte) om zeker te zijn van een tafel in ons restaurant.

Alle goeds en tot gauw! 

Team Drostes Twente & Harald Droste