Beleef Twente

nieuws

Annuleringsvoorwaarden i.v.m. maatregelen omtrent Corona virus.

Aangepaste annuleringsvoorwaarden i.v.m. corona maatregelen tot 01.06.20.

 

Beste Gast,

Heel Nederland is in de greep van het Corona virus. Helaas valt een deel van Drostes Twente en Herberg ook onder deze maatregelen. Het hotel is gesloten tot 28 april. Onze boerderijlodges zijn inmiddels ook gesloten. 

Ben ik welkom bij de lodges?

Momenteel helaas niet. De diverse gemeentes hebben een noodverordening ingesteld. Op last van deze regelgeving zijn onze lodges gesloten tot sowieso 28 april. Met plezier verstrekken we een voucher of verplaatsen we de boeking. Neem hiervoor contact op met onze receptie via: info@drostes.nl   

Wil je toch annuleren? Zie onderaan de pagina voor de voorwaarden. 

Welke maatregelen worden genomen rondom het corona virus.

Onze lodges worden altijd met zorg schoongemaakt. In deze tijd worden extra ontsmettende producten gebruikt om uw veiligheid te garanderen.  We schudden uiteraard geen handen en nemen gepaste afstand. Er zijn telkens 3 of 4 lodges op 1 boerderij.

De lodges liggen allen in een landelijk en ruimtelijk gebied. Hier geen files bij de ingang van het bos.

In de nabije omgeving zijn voldoende supermarkten aanwezig. Elke lodge heeft een goed geoutilleerde keuken. Restaurants zijn gesloten tot 28 april zoals het nu lijkt. Veel bedrijven verzorgen de mogelijkheid tot catering.

U besluit toch te annuleren.

Dit vinden wij uiteraard heel jammer maar soms kan het niet anders, dat begrijpen wij.

Wij hanteren onze annuleringsvoorwaarden; https://www.drostes.nl/algemene-voorwaarden/

Dit op advies van onze branchevereniging zodat we u in de toekomst nog steeds van dienst kunnen zijn.

Voor (groeps)accommodaties bieden wij de mogelijkheid tot verplaatsing. Dit is kosteloos. Hiervoor ontvangt u een voucher met een geldigheid van 1 jaar vanaf de datum van aankomst. Dit geldt voor boekingen van groepen met aankomsten tot 1 juni 2020.

Hierbij geldt de “oude” betalingsregeling. Ondanks dat de boeking verplaatst wordt naar later dit jaar of volgend jaar vragen wij u vriendelijk toch de betaling te voldoen volgens de reserveringsbevestiging of factuur.  

 

Wat mag ik van mijn annuleringsverzekering verwachten.

Drostes Twente is expert in gastvrijheid. De expertise wat betreft reisverzekeringen laten we graag aan een ander over. Meer informatie hieromtrent is te vinden op deze websites:  

https://www.anwb.nl/verzekeringen/coronavirus

https://www.ohra.nl/blog/coronavirus-reisverzekering.jsp

Bovenal wensen wij u voorspoed en gezondheid toe.

Voor vragen neemt u contact met ons op via: info@drostes.nl.

 

Hartelijke groet uit Twente,

Harald Droste, Drostes Team

 

Herberg

Boerderijlodges

Groepslocaties

Oerboerderij

Landschapkamers

Hallo allemaal,

Met ingang van direct zijn alle eet- en drinkgelegenheden gesloten voor publiek op last van de overheid. Helaas valt Drostes Twente hier ook voor een deel onder. 

Vanaf 16 maart is de Herberg (hotel) helaas gesloten voor de duur wat is voorgeschreven door onze overheid. 

Met ingang van zondag avond 29 maart zijn helaas ook onze boerderijlodges gesloten wegens een noodverordening in Twente. De einddatum van deze verordening verschilt per gemeente en deze geldt sowieso tot 28 april voor Twente.

Onze aangepaste annuleringsvoorwaarden i.v.m. de maatregelen rondom het coronavirus vindt u hier en wij zijn momenteel het best te bereiken  per mail op info@drostes.nl.  Alle goeds en tot gauw!

Team Drostes Twente & Harald Droste