"your countryside break!"

Drostes Twente
Dubbelinks Havezathe
De vier boerderijlodges liggen hier op een rij en hebben allemaal een klein terrasje buiten. Op de begane grond is de eilandkeuken en de zithoek met houtkachel. Ook bevindt zich hier de bedstede voor twee personen en de inloopdouche en het aparte toilet. Boven op de verdieping staat het tweepersoonsbed met daarnaast de whirlpool. Hier is ook een grote wastafel met spiegel.

Prijzen, beschikbaarheid en boeken

*****
2 nachten - - - - -
3 nachten - - - - -
4 nachten - - - - -
5 nachten - - - - -
6 nachten - - - - -
7 nachten - - - - -

Kies uw vakantieperiode door op de prijs te klikken

Aankomstdatum
Verblijfsduur
Prijs
Selecteer periode!
Vermelde prijzen zijn prijzen per lodge en niet per persoon! Dit zijn de prijzen die u ook daadwerkelijk betaalt! Alleen de toeristenbelasting per persoon (varieert per locatie) komt er nog bij en de eventuele extra’s die u aanklikt. Dus geen schoonmaakkosten, linnenpakket etc., dit is allemaal inclusief!

Dubbelinks Havezathe – Boerderijlodge (4 pers.)

Deze mooie boerderij is onderdeel van landgoed Twickel vlakbij Delden in Twente. Op Dubbelinks Havezathe zijn in een oude veestal 4 identieke lodges naast elkaar gemaakt en op de kop bevindt zich de familielodge geschikt voor 8 personen. Het is een van de mooiste plekken op het landgoed en op wandelafstand van het kasteel en het pittoreske plaatsje Delden.

Faciliteiten

Houtkachel
Bubbelbad
Huisdieren welkom (wij vragen hiervoor een vergoeding)
Traphekje

Een eerste indruk

360 graden foto

Plattegrond

Herberg

Boerderijlodges

Groepslocaties

Oerboerderij

Landschapkamers