Beleef Twente

Formulier Mountainbiken

Formulier Mountainbiken

Mountainbiken

Vlakbij de herberg loopt de MTB route Vasse/Springendal.  Deze is geheel bewegwijzerd en is 43 kilometer lang. Er is ook een kortere versie van 33 kilometer.

Mountainbikes zijn te huur bij de herberg en kosten € 25,00 per dag. Ook is het mogelijk om een elektrische mountainbike te huren. Deze kost € 35,00 per dag en moeten we extern inhuren. Een bidon met water krijg je van ons cadeau.

Omdat nu alle eet- en drinklocaties die je onderweg tegenkomt gesloten zijn krijg je een lunchbox met en koffie of warme  chocolademelk mee voor onderweg. En dat hangen we gewoon aan de stoere bike! De kosten voor de lunchbox zijn € 10,00 per persoon.

Lieve gasten,

Droste’s draait door!

De Herberg is gewoon geopend. De openbare ruimten zoals café en restaurant mogen we nog niet gebruiken maar we hebben op elke kamer een gezellig tafeltje gedekt en er ligt een menukaart om van te bestellen. Daarom zijn de kamers geschikt om in te ontbijten, dineren én ontspannen. Je kunt je gerechtjes (op kousevoeten) afhalen bij de keuken.

Onze boerderijlodges  hebben een eigen keuken en zijn gewoon te boeken. Gelukkig is wandelen, fietsen en genieten van het landschap niet verboden en zelfs gezond voor je.

Elke dag van de week kun je maaltijden bestellen om af te halen bij de herberg, óók als je niet bij Drostes verblijft via onze webshop.

Voor vragen is onze receptie te bereiken op 0546 621264 (tussen 9.00 en 17.00 uur) of per mail via info@drostes.nl

Hartelijke groet,  Harald Droste & team