Beleef Twente

Formulier Mountainbiken

Formulier Mountainbiken

Mountainbiken

Vlakbij de herberg loopt de MTB route Vasse/Springendal.  Deze is geheel bewegwijzerd en is 43 kilometer lang. Er is ook een kortere versie van 33 kilometer.

Mountainbikes zijn te huur bij de herberg en kosten € 25,00 per dag. Ook is het mogelijk om een elektrische mountainbike te huren. Deze kost € 35,00 per dag en moeten we extern inhuren. Een bidon met water krijg je van ons cadeau.

Omdat nu alle eet- en drinklocaties die je onderweg tegenkomt gesloten zijn krijg je een lunchbox met en koffie of warme  chocolademelk mee voor onderweg. En dat hangen we gewoon aan de stoere bike! De kosten voor de lunchbox zijn € 10,00 per persoon.

Lieve gasten,

Hotels in Nederland mogen vanaf 15 december alleen logies aanbieden volgens de nieuwe corona regels. We zijn gewoon open. We serveren een ontbijtpakket en maaltijden om af te halen. Dit kan worden genuttigd op de kamer. 

Onze boerderijlodges in Twente zijn en blijven ook open. Gelukkig is wandelen, fietsen en genieten van het landschap niet verboden en zelfs gezond voor je. 

Maaltijden bestellen om af te halen bij de herberg kan elke dag van de week via onze webshop hier op de homepage.

Voor vragen is onze receptie te bereiken op 0546 621264 (tussen 9.00 en 18.00 uur) of per mail via info@drostes.nl 

Hartelijke groet,  Harald Droste & team