De Herberg

Goed eten en slapen, ontmoeten

Tubbergen

  • 20 fijne kamers
  • Bistronomie met café
  • Biergarten in de zomer
  • Wintertuin met haardvuur in de winter

Oerboerderij

Samen jezelf zijn op een geweldige plek

De Lutte ( 20 personen )
met familie, vrienden of collega’s

Boerderijlodges

Stoer overnachten met je gezin

Beuningen( 3x4 personen )
Delden( 4x4 en 1x8 personen )
Hezingen( 4x4 personen )
Nutter( 1x2 en 2x4 personen )
Langeveen( 16 personen )
Mander( 2x5 personen)
*( extra bed overal mogelijk)

Landschapkamer

Even helemaal niets!

De Bölte
Nutter( 2 personen )
Drostes » Groepsaccomodatie Twente » Groepsaccommodaties in Twente, terug naar de essentie

Groepsaccommodaties in Twente, terug naar de essentie

Op zoek naar groepsaccommodatie in Twente zonder opsmuk, maar toch helemaal van deze tijd? Waar het gaat om het samenzijn, samen eten, samen praten rond het vuur, in een relaxte omgeving? Dan bent u bij de groepsaccommodatie van Drostes in Twente helemaal aan het goede adres. 

Voor groepen tot maximaal twintig personen verbouwden wij een historische boerderij uit begin negentienhonderd om tot één van de mooiste groepsaccommodaties van oost Nederland, Oerboerderij Erve Middelkamp. Deze stoere boerderij staat midden in de prachtige natuur van Twente.

Samen 'onthaasten'

De bijzondere groepsaccommodatie is bijzonder geschikt voor bedrijfsbijeenkomsten. In de gezellige huiskamer, of aan de lange keukentafel, ontstaan de beste plannen. De ongedwongen sfeer in de boerderij inspireert en biedt ontspanning tussen drukke vergaderingen of brainstormsessies door. U bent verzekerd van een goede nachtrust door de stilte van het platteland en heerlijk comfortabele bedden. Ook voor een gezellig samenzijn met familie en/of vrienden is onze Twentse groepsaccommodatie perfect geschikt. Fijn samen koken en met z'n allen genieten van het lekkers aan de lange tafel, of je juist buiten de deur culinair laten verwennen en samen voor de haard in de oerboerderij napraten. Wandelen in de prachtige omgeving, of juist lekker binnenblijven in de gezellige huiskamer. Alles is mogelijk bij groepsaccommodatie Erve Middelkamp, in hartje Twente.

De Oerboerderij

Oerboerderij groepsaccommodatiesBij onze groepsaccommodatie gaat het niet om de sterren, maar om de gasten. In de Oerboerderij voelt u zich op uw gemak. De accommodatie ademt Twentse gastvrijheid uit en is eenvoudig, maar sfeervol en met stijl ingericht. Zodat u kunt doen waar u voor gekomen bent. Of dat nou een teambuildingsactiviteit, vergadering, of brainstormsessie is, of dat u komt voor ontspanning, plezier maken, of om iets te vieren. Terug naar de essentie in onze stoere groepsaccommodatie in het prachtige Twente.Droste’s herberg
Uelserweg 95
7651 KV Tubbergen
Telefoon (0546) 621 264
info@drostes.nl

Alles is hier echt, ook onze glimlach!