17-19 september: Intermezzo, alle ruimte voor jezelf

17-19 september: Intermezzo, alle ruimte voor jezelf

Drie dagen alle tijd voor jezelf. Hoe fijn is dat? Gewoon even tijd voor jóu. Om te rusten…te bezinnen…te wandelen…te niksen. Tussen de bedrijven door in jouw veeleisende leven. Een pauze, een tussenspel, een… intermezzo! Tijd om niets te hoeven zodat jij je eigen stem, je eigen lied ónder het rennen en razen weer kan horen.

Leven vs geleefd worden
Want in die rust en ruimte zit onze wijsheid, diep verscholen in onszelf waar we tijdens de ratrace niet bij komen. De diepere antwoorden op onze vragen. De ontdekkingen en inzichten die we nodig hebben in ons leven. Want tja… die komen meestal niet als we met ons hoofd in de mailbox zitten.

Lol en levenslust
Tijd en afstand geven ook weer ruimte voor frank en vrij plezier! Voor genieten. Van al het mooist dat het leven te bieden heeft. Leven zoals het leven bedoeld is.

Waar loop jij warm voor?

Waarvan gaat jouw hart zingen?

Kom je het ontdekken en ervaren op ons Intermezzo?

 

Wat doen we?
Op het Intermezzo is er écht ruimte voor jezelf, ongedwongen groepsuitwisseling en begeleiding van ons.

Wij delen inspiratie, geven prikkelende vragen of een opdracht waarmee je zelf aan de wandel kan. Ook kan je denken aan bijv. meditatie/visualisatie/qigong, een stilte wandeling of een familie opstelling. De groepsgrootte is maximaal 12 personen, dus met meerdere begeleiders is er voor iedereen ook ruim voldoende tijd voor individuele coachgesprekken op je eigen thema’s.

Alles ontstaat in het moment; er is geen vast programma zodat je op elk moment kan doen waar jij echt van binnenuit behoefte aan hebt. In die spontaniteit ontstaan, zo is onze ervaring, de allermooiste gesprekken, inzichten, en belevenissen. Juist het niet-moeten draagt bij aan het ontmoeten. Zowel van jezelf als van anderen. Laat het ontstaan en laat je verassen!

Wie zijn wij?
Wij zijn Linda, Saskia en Esther, bevlogen ondernemers verbonden door het Centrum van Geluk. We begeleiden dit Intermezzo samen, want samen weet je meer en samen is leuk :). Wij hebben koffers aan ervaringen om jou te inspireren en te begeleiden. Wat en hoe laten we in het moment ontstaan afhankelijk van de behoefte van jou en de groep.

Investering in jezelf:
De kosten zijn 555,- euro. Dat is exclusief BTW en inclusief alle verblijfskosten (overnachting eenpersoonskamer/eten&drinken/ begeleiding). Tip: met dit Intermezzo versterk je je Persoonlijk Leiderschap en Innerlijke Kracht. Het sluit aan bij (beleids)thema’s welzijn, vitaliteit, balans en werkplezier. Vergoeding door je werkgever is dus zeker het bespreken waard.

Heb je ook heel veel zin in een Intermezzo?
Ben jij toe aan tijd en ruimte voor jezelf en voel je de roep van dit Intermezzo? Boek dan jouw plek(ken) voor:

  • 6-8 feb 2024
  • 28-30 mei 2024
  • 17-19 september 2024

We ontvangen je op dinsdag graag om 14.30 uur en zwaaien je op de donderdag om 15.00 uur weer uit.

Je kan je inschrijven door te mailen of te bellen naar: Esther: 06-15014782 of esther@discoveru.nl,

Linda: 06-36582522 of ltgpieters@gmail.com of Saskia: 06-51519034 of saskia.braakman@lets-sway.nl

Neem ook gerust contact op als je een vraag hebt of even wilt overleggen.

Je bent zeer welkom, we kijken er naar uit je te ontvangen!

Esther, Linda en Saskia

Aanmelding sluit op 17 september 2024.

AANMELDEN?

Onze herberg is gesloten voor passanten. 

Donderdag 23 mei zijn wij weer geopend. Reserveren voor het restaurant kan hier

Vriendelijke groet,
Harald Droste & Droste’s Team