9-12 mei: Lenteflow Yoga & Meditatie Weekend Yoga – Flow Retreat

9-12 mei: Lenteflow Yoga & Meditatie Weekend Yoga – Flow Retreat

Lenteflow Yoga & Meditatie Weekend Yoga – Flow Retreat 

🌸 Flow Retreats organiseert haar Lenteflow Yoga Retreat van vrijdag 10 tot zondag 12 mei (optioneel vanaf Hemelvaartsdag 9 mei) bij de prachtige Droste’s Oerboerderij in Twente. Laat je meevoeren door de groeiende en bloeiende energie van de lente en ontdek jouw innerlijke kracht met yoga, meditaties, stilte & muziek, mindful breathing en meer. Verbind (weer) met je gevoel en lijf en laat de lente energie helemaal flowen!

Uiteraard wordt er het hele weekend voor je gezorgd en geniet je van deze prachtige locatie én van het heerlijkste nourishing biologische vega(n) eten. Ook is er de mogelijkheid om te genieten van een (ayurvedische) massage of reiki behandeling. Laat je een heel weekend dragen!

🏡 LOCATIE: Droste’s Oerboerderij, midden in de natuur bij De Lutte in Twente.

🌷 DE LENTE: Groei, opening, doorstroming en innerlijke kracht staan centraal. Geniet van vinyasa en yin yoga, meditaties, natuur en biologisch vega(n) eten.

🌟 EXTRA NACHTJE: Op veler verzoek hebben we deze keer de optie om een nachtje eerder op Hemelvaartsdag 9 mei te komen. Je eet dan op donderdag met ons mee, kunt alvast genieten van een fijne avondmeditatie en wakker worden met yoga in de ochtend (hopelijk buiten).

💤 KAMERS EN PRIJZEN: Twin room (vanaf 375 euro) of eigen kamer met douche (vanaf 425 euro). Mogelijkheid om Queensize bed te delen met vriendin (mail ons voor de opties).

📩 VOEL JE EEN JA? Stuur een mail naar flowretreatsmail@gmail.com. Vragen? Mail ons gerust. Meer info? Bekijk flowretreats.nl.

🦋 Ervaringen lezen? Check flowretreats.nl/reviews.

 

Liefs, Imke en Linda

Aanmelding sluit op 9 mei 2024.

Wij genieten van ons verlate Kerstdiner, op zondag 3 maart, met ons personeel. Onze herberg is dan gesloten. 

Maandag 4 maart staan we graag weer voor u klaar. Vragen? Mail ons op info@drostes.nl. Reserveren voor het restaurant kan hier 

Feestelijke groet,
Harald Droste & Droste’s Team