Beleef Twente

nieuws

Asperge drive-in

Droste's Drive in: asperges uit Mander

Volgens velen zijn asperges gewoon lekker. Volgens het Aspergecentrum zijn ze ook nog eens erg gezond en een superfood. Redenen genoeg dus om weer een keer lekker asperges te gaan eten.

Dus hebben Hans en zijn team een heerlijk bevrijdingsdagmenu samengesteld met asperges uit Mander. Je kunt het menu tot en met 1 mei bestellen in onze webshop en op 4 mei afhalen. Je hoeft het alleen op te warmen (en de wijn te koelen) en dan kun je op Bevrijdingsdag heerlijk genieten van Droste's bij je thuis.

PS We zorgen ervoor dat we de RIVM maatregelen hanteren bij onze drive-in en dat je veilig en met gepaste afstand kunt ophalen en betalen (PIN).

Meer informatie vind je op Droste's Drive In

Herberg

Boerderijlodges

Groepslocaties

Oerboerderij

Landschapkamers

Hallo allemaal,

De herberg ontvangt alweer enige tijd logiesgasten en vanaf 1 juni mag je ook weer dineren wanneer je geen hotelgast bent.

Vanwege het feit dat door de 1,5 meter policy de tafels veel verder uit elkaar moeten staan, we een maximum  aantal gasten mogen ontvangen en dat hotelgasten ook veelvuldig gebruik maken van het restaurant zijn de plekken voor niet-hotelgasten momenteel schaars.

Vandaar dat we voor het restaurant alleen telefonisch reserveringen aannemen en online boeken even niet mogelijk is! ( Tip: op zondag hebben we altijd weinig hotelgasten en dus meer plek voor niet-hotelgasten!)

Hotelgasten raden we aan om via onze site een kamer met half-pension te boeken (3 gangen a la carte) om zeker te zijn van een tafel in ons restaurant.

Alle goeds en tot gauw! 

Team Drostes Twente & Harald Droste