Beleef Twente

nieuws

Asperge drive-in

Droste's Drive in: asperges uit Mander

Volgens velen zijn asperges gewoon lekker. Volgens het Aspergecentrum zijn ze ook nog eens erg gezond en een superfood. Redenen genoeg dus om weer een keer lekker asperges te gaan eten.

Dus hebben Hans en zijn team een heerlijk bevrijdingsdagmenu samengesteld met asperges uit Mander. Je kunt het menu tot en met 1 mei bestellen in onze webshop en op 4 mei afhalen. Je hoeft het alleen op te warmen (en de wijn te koelen) en dan kun je op Bevrijdingsdag heerlijk genieten van Droste's bij je thuis.

PS We zorgen ervoor dat we de RIVM maatregelen hanteren bij onze drive-in en dat je veilig en met gepaste afstand kunt ophalen en betalen (PIN).

Meer informatie vind je op Droste's Drive In

Lieve gasten,

Droste’s draait door!

De Herberg is gewoon geopend. De openbare ruimten zoals café en restaurant mogen we nog niet gebruiken maar we hebben op elke kamer een gezellig tafeltje gedekt en er ligt een menukaart om van te bestellen. Daarom zijn de kamers geschikt om in te ontbijten, dineren én ontspannen. Je kunt je gerechtjes (op kousevoeten) afhalen bij de keuken.

Onze boerderijlodges  hebben een eigen keuken en zijn gewoon te boeken. Gelukkig is wandelen, fietsen en genieten van het landschap niet verboden en zelfs gezond voor je.

Elke dag van de week kun je maaltijden bestellen om af te halen bij de herberg, óók als je niet bij Drostes verblijft via onze webshop.

Voor vragen is onze receptie te bereiken op 0546 621264 (tussen 9.00 en 17.00 uur) of per mail via info@drostes.nl

Hartelijke groet,  Harald Droste & team