Beleef Twente

nieuws

Asperge drive-in

Droste's Drive in: asperges uit Mander

Volgens velen zijn asperges gewoon lekker. Volgens het Aspergecentrum zijn ze ook nog eens erg gezond en een superfood. Redenen genoeg dus om weer een keer lekker asperges te gaan eten.

Dus hebben Hans en zijn team een heerlijk bevrijdingsdagmenu samengesteld met asperges uit Mander. Je kunt het menu tot en met 1 mei bestellen in onze webshop en op 4 mei afhalen. Je hoeft het alleen op te warmen (en de wijn te koelen) en dan kun je op Bevrijdingsdag heerlijk genieten van Droste's bij je thuis.

PS We zorgen ervoor dat we de RIVM maatregelen hanteren bij onze drive-in en dat je veilig en met gepaste afstand kunt ophalen en betalen (PIN).

Meer informatie vind je op Droste's Drive In

Lieve gasten,

Hotels in Nederland mogen vanaf 15 december alleen logies aanbieden volgens de nieuwe corona regels. We zijn gewoon open. We serveren een ontbijtpakket en maaltijden om af te halen. Dit kan worden genuttigd op de kamer. 

Onze boerderijlodges in Twente zijn en blijven ook open. Gelukkig is wandelen, fietsen en genieten van het landschap niet verboden en zelfs gezond voor je. 

Maaltijden bestellen om af te halen bij de herberg kan elke dag van de week via onze webshop hier op de homepage.

 Namens het Drostes team wensen we iedereen warmte, gezelligheid en veel gezondheid toe voor 2021. 

Voor vragen is onze receptie te bereiken op 0546 621264 (tussen 9.00 en 18.00 uur) of per mail via info@drostes.nl 

Hartelijke groet,  Harald Droste & team