Beleef Twente

nieuws

Asperge drive-in

Droste's Drive in: asperges uit Mander

Volgens velen zijn asperges gewoon lekker. Volgens het Aspergecentrum zijn ze ook nog eens erg gezond en een superfood. Redenen genoeg dus om weer een keer lekker asperges te gaan eten.

Dus hebben Hans en zijn team een heerlijk bevrijdingsdagmenu samengesteld met asperges uit Mander. Je kunt het menu tot en met 1 mei bestellen in onze webshop en op 4 mei afhalen. Je hoeft het alleen op te warmen (en de wijn te koelen) en dan kun je op Bevrijdingsdag heerlijk genieten van Droste's bij je thuis.

PS We zorgen ervoor dat we de RIVM maatregelen hanteren bij onze drive-in en dat je veilig en met gepaste afstand kunt ophalen en betalen (PIN).

Meer informatie vind je op Droste's Drive In

Lieve gasten,

Wij hebben het geluk dat wij als hotel nog steeds gasten mogen ontvangen en deze van een maaltijd  mogen voorzien!  We kunnen geen gasten meer in ons restaurant ontvangen die geen hotelgast zijn. Dit geldt voorlopig voor 4 weken vanaf 14 oktober.

We hebben dan nu ook automatisch alle tafelreserveringen en bijeenkomsten van niet-hotelgasten kosteloos geannuleerd voor deze periode!

Voor gasten die wel kunnen komen betekent dit wel dat we er samen voor moeten zorgen dat we aan de regels voldoen. We houden voldoende afstand van elkaar. Wij zorgen voor voldoende hygiëne en hebben de tafels verder uit elkaar staan.  Van onze hotelgasten verwachten we dat ze, net als wij,  mondkapjes dragen bij binnenkomst en bij bewegingen binnen de herberg. Meer dan 4 personen samen is niet toegestaan tenzij met kinderen uit één huishouden. Na 22 uur wordt er niet meer geserveerd!

Ook de gasten van de boerderijlodges blijven welkom in de lodges maar ook daar geldt maximaal 4 personen per lodge of anders bestaand uit 1 huishouden. Verder is ook hier het dragen van mondkapjes verplicht bij verplaatsingen buiten de lodge in de algemene ruimten.  Gasten uit de boerderijlodges kunnen geen gebryuik maken van het restaurant in de herberg. Wel kunt u maaltijden bestellen en afhalen via www.drostes.nl.

Voor vragen is onze receptie te bereiken op 0546 621264 (tussen 9.00 en 18.00 uur) of per mail via info@drostes.nl 

Alle goeds en blijf gezond!

 Harald Droste & team