"your countryside break!"

Drostes Twente

nieuws

Valentijnsdag in het donker

Helaas.... volgeboekt. Graag tot een volgende keer. 

Ook dit jaar vliegt Cupido Droste's niet voorbij. Op 14 februari gaan de lampen uit en worden de haard en kaarsjes aangestoken. Voor €35,- per persoon ontvang je een heerlijk 3-gangen menu waarbij meerdere gerechten op tafel worden geserveerd en gedeeld. Reserveer snel en verras je geliefde met een heerlijke avond bij Droste's. Blijven slapen in de herberg kan voor €25,- p.p. inclusief ontbijt. 

Maak kans op een romantische verrassing!

We hebben onze landschapkamer met opzet vrij gehouden voor deze dag (nacht!). We gaan deze verloten onder alle valentijnsgasten. Je maakt dus, als je komt eten, kans op een overnachting voor twee in een Twents weiland. Uiteraard met alle gemakken en een fles Champagne. We bellen de winnaar een dag van tevoren en brengen het winnende stel hoogstpersoonlijk vanuit de herberg naar de landschapkamer.

 

Herberg

Boerderijlodges

Groepslocaties

Oerboerderij

Landschapkamers

Je zat te wachten op een kortingscode. De kortingscode is ‘zomerkorting’ en is geldig voor alle nog beschikbare boerderijlodges met aankomst tussen nu en 31 augustus 2019. Je kunt de kortingscode in stap 2 van het boekingsproces invoeren. Boek je weekend of midweek weg bij Droste’s!